dag 24 månad 12

Sovmorgon idag. Ingen väckarklocka med andra ord. Segstartad. Det är fredag och TV pratar om julen och filmerna är om julen. Glitter och tomtar överallt så det står upp till halsen på mig. Än är det inte slut.

Igår blev det att jag kraschade i sängen efter att sista var gjort och sov i ett par timmar. Det visar ju bara på att jag var slutkörd. Dte blev en ganska tidig kväll också, trots stödvilan på dagen. Så enerverande när det blir såhär. Att inte orka med saker utan att ta ut mig helt. Kanske vänder det snart? kanske inte? Sitter ju inte med facit på hand men dte brukar göra det till slut.

Idag blir största problemet att hitta någoting att ta på mig. Redan nu vet jag att det kommer bli ett helvete att hitta något passande i överfulla garderoben. Hur jag kan veta det redan nu? Jo, hade problem med att finna kläder att ha här hemma efter duschen i morse. Bådar inte gott. En del har bad hairdays, jag har dåliga kläddagar. Har en massa saker i min garderob men ingenting att ha på mig. Ganska intressant fenomen kan man ju tycka. Vet ju att en del har samma problem, där är jag ju inte ensam.

Det blir att ta sen frukost, tidigt lunch så vi står oss tills vi får julbord hos svärföräldrarna. En lugn dag, en slapp dag. Varför då noja mig över kläder?

Ha en trevlig helg alla ni där ute.

Annonser
Det här inlägget postades i bipolär, familj, mat, mående, sömn, vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s