åtgärd

Idag började jag i det som arbetsförmedlingen skickat mig till. Där jag ska ta reda på vad som är min styrkor och svagheter. Där jag ska finna tillit till mig själv. Där jag ska få ner det på papper och sedan leva upp till. Ja, det hela går ut på att jag senare ska ut i jobb.

Hur det känns? Vet inte riktigt än faktiskt. Gruppen är inte stor, vi är tre tjejer med olika problematik, så det känns faktiskt hur bra som helst. Vår så kallade coach har semester så vi har någon form av vikarie som är helt okej. Kunnig och har en massa insyn ut i verkligheten. Känns tryggt på något sätt.

Hur det kändes innan? Vi säger såhär, jag var lite nojig över att jag faktiskt skulle hamna bland sådana där som fick mig att känna mig på fel sida av bordet igen. Mina farhågor var onödiga. Vi sitter i samma sits alla tre som är där. Olika hinder, men med klara mål och drömmar om framtiden. Alla vill ju ha jobb. Vägen dit är en annan sak.

Men, oavsett hur man vänder och vrider på det hela är det ändå så att jag från och med idag är deltagare i en åtgärd. Får se om det leder någonstans eller om det känns som vuxendagis.

Det här inlägget postades i bipolär, framtidsdrömmar, myndigheter, utan jobb, vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s