svårigheter är till för att övervinnas

Försökt väcka självkänslan i mig, det lilla som finns och försöker överleva i havet av negativa känslor och upplevelser. Försökt finna styrkan till att tro på mig själv om så bara för några minuter under samtal till en kontaktperson till vakant tjänt som finns ute nu. Tron på mig själv är inte alltför stor i dagar som dessa.

Att det tar emot att prata med främmande människa om vad det är som behövs och krävs för tjänst som jag sökt förr. Vad som fattas mig liksom. Ja, det var ju inte så jag la fram det utan det när jag väl fick kontaktpersonen på tråden. Det var ett bra samtal. Men ni vet ju vid det här laget att det där med att måla fan på väggen faktiskt är ett av mina expertområden. Inte det att ringa samtal till myndighetspersoner.

Jag klappar mig själv på axeln när det gäller det här med att jag faktiskt ringde och att jag inte sköt det till sen eller att det skulle leda till inte alls. Jag har i alla fall ringt. Sagt mitt namn. Sagt vad jag har i portföljen och allt det där. Nu är det att få ihop ett brev också. Spegla samtalet. Lyfta fram styrkor. Lyfta fram det som jag har och som är till fördel för dom att jag har.

Tyvärr tog energin slut och jag får lägga brevskrivandet åt sidan för tillfället. Tron på mig själv räcker bara så långt som det är möjligt. Här tog det slut. Tvivlet på mig själv tar överhanden och känslan av värdelöshet flyttar in. Bara att knyta på sig skorna och ta en promenad på en timme eller två. Rensa skallen från negativitet. Gå ifrån känslan.

Finna och bygga upp den lilla självkänsla som jag faktiskt har där inne någonstans i havet av allt annat. En dag i taget. Ett steg i taget. Jag gör det till någonting bokstavligt.

Det här inlägget postades i framtidsdrömmar, känslor, mående, myndigheter, utan jobb, vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s