Tjugo år senare

Tänker mycket på över tjugo år sen. Det är tjugo år sedan idag jag flydde Blekinge hals över huvud. Dom där åren där. Människorna jag hade i mitt liv. Alla utom en lämnade jag bakom mig. Bröt helt. Ingen återvändo. Hon som var kvar i mitt liv var utanför kompiskretsen. Henne har jag kvar än idag. Men alla andra jag umgicks med bröt jag med helt. Bara försvann. Det var bäst så då. Så vem hade trott att jag skulle få kontakt med Syster idag, tjugo år senare? Inte jag i alla fall. Hon är uppriktigt glad att jag tog kontakt. Jag också. Det finns en anledning till varför hon fått namnet Syster här. Har saknat henne under åren. Hon är en av dom få som jag undrat hur det gått med/för.

Även om vi haft kontakt under hela helgen har vi inte hunnit avhandla allt som hänt sen sist. Skulle säkert vara lättare om vi pratade istället, men hon har inte lyft luren än. Mitt nummer har hon nu. Skulle vara så underbart om jag fick prata med henne igen. På riktigt.

Jag är glad att jag försonades med byn i höstas när jag var där. Hade jag inte gjort det hade jag nog inte valt att kontakta Syster. Jag förlikade mig med allt det som hände då. Mindes dom bra sakerna också. Fanns ju en anledning till att jag flyttade dit. Hon är en av dom bästa sakerna som var då. Att ha henne i mitt liv gjorde livet lite enklare att hantera. Hon gjorde livet lite ljusare. Riktig energispruta av rang. Jag hade aldrig tråkigt med henne i mitt liv.

Tjugo år senare och återupptagit kontakten. Vi får se vart det här leder. Vi måste ju ses. Så är det ju bara. För visst har jag saknat henne. Jag visste bara inte hur mycket.

Det här inlägget postades i känslor, kärlek, memory lane, vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s