Lång dag mot kväller

Dödens trött. Ändå har jag tolv timmars natt bakom mig. Efter lunch gjorde jag eftermiddagskaffe och somnade helt enkelt ifrån den. När jag vaknar till liv har kaffebryggaren stängt av sig självt och kaffet iskallt. Jag häller ut det och gör nytt. Inte ett dugg piggare än på förmiddagen. Medan jag väntar på kaffet får jag igång eldarna igen. Ser ut och det har börjat regna.

Sitter med mitt kaffe en stund. Inga däck idag heller. Får hoppas på fredagen. Det är då tur att jag inte måste iväg på någonting eller handla. Det kan vänta till helgen i alla fall. En tur till brevlådan för att kolla posten, men ingenting alls i lådan. Alltså ingen läkartid att se fram emot idag heller. Känns enerverande att det tar sån tid. Jag vill ju veta nu, igår.

Sista dagen för räkningar som ska vara betalade. Har en hög på köksbordet som inte blir inknappade idag. Känns inte alls bra, men det är så det är just nu. Kaoset startar efter midnatt. På måndag kommer jag definitivt se konsekvenserna av att inte betalat det jag ska ha betalt senast idag. Jag kan inte göra mer just nu. Livet suger fett ibland. Jag befinner mig under ytan hädanefter. Klarat mig utan betalningsanmärkningar hittills. Hittills. Det lär bli ändring på det skulle jag tro.

En lång dag mot kväller. Klen tröst att veta att det är okej att sova snart. Jag kommer ta vara på den möjligheten. Har ändå inget annat för mig denna valborgsmässoafton.

Det här inlägget postades i bil, ekonomi, kaffe, mående, sömn, vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s